3 januari 2022

Lunchen bij Narline

Culinair genieten in een monumentale boerderij

By In Culinair 2 min

Op een fantastische plek in Zuidwolde is sinds 2019 een nieuw restaurant gevestigd: Narline. Net voor de coronacrisis namen de nieuwe eigenaren hun intrek in het monumentale boerderijencomplex uit 1768. Het restaurant is normaal gesproken zeven dagen per week open voor lunch, diner en feesten en partijen.

Met zorg gerenoveerd complex
Wij combineerden ons bezoek aan Narline met een wandeling door het vlakbij gelegen Reestdal. Strijk neer op het terras in de mooi aangelegde tuin achter de boerderij of kies binnen een plekje. Wij streken binnen neer, in wat vroeger de boerenschuur moet zijn geweest. Je kunt zien dat het complex met veel zorg en liefde is gerenoveerd, met respect voor de geschiedenis. Zo zijn oude details zoals de gebinten nog steeds zichtbaar.

De menukaart
Narline is een restaurant in het wat luxere segment. De prijzen vallen ons erg mee. Al vanaf 9 euro kun je een heerlijke lunch bestellen. Voor kinderen is er een aparte kinderkaart. ’s Avonds is er een chef’s menu waarbij je kunt kiezen uit drie, vier of vijf gangen, die je weg kunt spoelen met bijpassende wijnen. De keuken is Frans en er wordt veel gewerkt met producten uit de eigen tuin en streek.

Goed eten in een mooie omgeving
Wij kozen voor ambachtelijk brood met een glas wijn en bier en sloten af met een lekker huisgemaakt taartje. Het is echt heerlijk zitten en genieten bij Narline. Echt een aanrader voor iedereen die van goed eten in een mooie omgeving houdt!