Over

Over Go Drenthe

“Jij moet je eigen VVV kantoor in Drenthe beginnen….”

Dat zei Renate geregeld tegen mij, als ik weer eens iets positiefs vertelde over mijn mooie Drenthe. Want zo voelt het soms. “Mijn mooie Drenthe”, de plek waar ik geboren en getogen ben. Als stadse kende Renate Drenthe nog niet echt. Iedere keer wanneer ik haar meenam naar mijn geboortestreek, vertelde ik trots wat er allemaal te doen en te zien is.

Nederland is één van de dichtstbevolkte landen ter wereld. Drenthe de dunbevolktste provincie van heel Nederland. Een plek waar je nog echt rust, ruimte en gezelligheid vindt. Hier kun je uren wandelen of fietsen, zonder dat je ook maar iemand tegen komt. 

Bij Drenthe denken veel mensen aan weilanden vol koeien en schapen. Aan hutjes op heidevelden. Bejaarden op de fiets. Dat beeld klopt zeker. Maar los van alle rust, ruimte en natuurschoon heeft deze mooie provincie nog veel meer te bieden. Ook als je op zoek bent naar actie, cultuur en lekker eten kom je hier zeker aan je trekken.

Via onze blogs willen Renate en ik laten zien hoe geweldig Drenthe is en hopen wij andere mensen net zo enthousiast te maken voor dit mooie gebied. 

Tjarco & Renate
Contact: hallo@godrenthe.nl  

Volg ons op Instagram en Facebook

Balloerveld