17 februari 2024

Dinercafé Norgerhout

By In Culinair

Na een verkwikkende wandeling door het schilderachtige Westervelde, streken we neer bij Dinercafé Norgerhout, gelegen aan de rand van Norg. We kozen voor het 12-uurtje, met zowel een vegetarische als traditionele variant. De bediening was vriendelijk, de inrichting was warm en sfeervol met veel planten, groen, gezellige hoekjes, okergele stoelen en de geur van haardhout.

De gerechten werden mooi gepresenteerd en de smaken waren goed. Het vega-12 uurtje bestond uit een spinaziesoepje en drie brioches met caprese, falafel en een geitenkraaskroketje. De vlees-variant werd ook geserveerd met een spinaziesoepje en bestond verder uit een broodje carpaccio, zalm en kroket. We combineerden onze lunch met een chardonnay en het in Maallust gebrouwen huisbier van de tap de Norgergoud.

De sfeer in het dinercafé was aangenaam en ongedwongen. Het is duidelijk dat Dinercafé Norgerhout een plek is waar je kunt genieten van lekker eten zonder poespas, maar met de juiste dosis gastvrijheid. Echt een aanrader met een lekkere keuken, toegankelijke menukaart en in een fijne setting. Wij komen hier zeker weer!